Nu er det blevet onsdag d. 30. November og vi er kommet til Byron Bay. Det er et super fantastisk sted. Vi har flottet os og købt os til en plads på en campingplads lige ned til havet og en fantastisk strand.

Vejret har vist sig fra sin solskinnende side nu... Vi sidder nu i skyggen med hvad der føles som 1. Grads forbrændinger på kroppen efter en dumme-tur på stranden i 2 timer uden solcreme på - vi smuttede lige en hurtig tur på stranden da vi var på vej op af kysten, og skulle bare lige have en dukkert, så vi blev enige om at vi ikke behøvede at gå tilbage til bilen og hente solcreme. Det erfarede vi ikke få timer senere skulle være en rigtig dum beslutning! 

Da vi kørte fra Koala-campingpladsen ved Port Stevens i søndags smuttede vi forbi en wildlife park hvor vi kunne nusse koalabjørne, malke køer, fodre alverdens dyr og klappe kænguruer - hvis jeg før har syntes at koalaen var den sødeste, synes jeg nu at det er kænguruen!! Der var en der mindede meget om Zulu, hvor mærkeligt det end lyder.
Da vi var færdige med at klappe og fodre dyr kørte vi videre nordpå og fandt en stor trucker-servicestation hvor vi ville overnatte. Vi fik mange gode tips fra den flinke mand, der viste os koalaerne, og et af dem var at vi kunne fricampe på flere rastepladser og spare mange penge på den konto. Det var luksus! Stor foodcourt med meget at vælge imellem, gratis bad og fine toiletforhold. Så vores første fricamping gik fremragende - Bortset fra at vi glemte at slukke vores lys på bilen for 2. Gang på denne tur hvilket forårsagede et dødt batteri og for 2. Gang kom autohjælpen ud og hjalp os - dog uden beregning, da batteriet ikke ville lade ordentligt og vi fik det skiftet her 2. Gang. Intet er så galt at det ikke er godt for noget.
For at korte denne enormt lange opdatering lidt af, skete der efterfølgende kort sagt følgende: Vi kørte videre, fandt efter ca. 15 forgæves forsøg en campingbog over Australien i en stormagasin, blev brændt af på en ellers fin strand, kørte videre i aircondition og fandt en ny servicestation at overnatte ved. Da vi ikke rigtig fik sovet den nat p.g.a. Ulidelige smerter fik vi i det mindste glæde af at nyde den første flok vilde kænguruer, som græssede på den parkeringsplads vi sov på. I går, tirsdag, kørte vi videre i aircondition og op til Byron Bay og forkælede os med en lækker middag på en balkon i byen. Vi har været ude at bade 4 gange i dag, perfekt for de ømme kroppe - og så tilbage i skyggen!!
Inden længe tror jeg vi skal hen på Balkonen igen, maden der var fantastisk. Vi bliver her til på fredag, hvor vi planlægger at køre op til Surfers Paradise, og næste uge står den på forlystelsesparker igen!!
Igen tak for jeres kommentarer, det er sjovt at læse dem, og dejligt at vide hvem der gider at kigge med. Håber I får julehygget derhjemme og at skolebazaren kommer til at gå godt.

Mutti
12/1/2011

Dejligt at høre fra jer igen. Jeg har lige set alle billederne på Peters blog.
Jeg kan sagtens se hvorfor du sammenligner Zulu mere med kænguruerne end med koalaerne - man kan kalde hende mange ting, men ikke nok "nuttet";-) Især ligner det hende meget på det billede, hvor kænguruen læner hovedet bagover!
Det var også dejligt at se jeres "mobilhome", som I vel snart lærer at bruge rigtigt...
Her er det surt, blæsende og småkoldt og de lover masser af byger de næste dage. Knus fra Mutti

Reply
Swes
12/1/2011

Hej Søs. Fede billeder - det er næsten som at være der selv :-) Julehygge synes jeg nu at der er meget af... Jeg har ikke fået lavet juledekorationer og huset ligner jo jerusalems ødelæggelse - endnu engang til jul, øv... så julehygge må vi se om jeg når inden jul... Det er nu mærkeligt at du ikke er her til jul. Det må også være svært at forstille sig julenisser og koldt og klamt vejr, når man er hvor I er nu...??
Du dog lige et julekram herfra.

Reply
Birgitte
12/1/2011

Hej kæreste Janne.
Så dejligt at høre fra dig her på bloggen. Var godt nok også som Rikke, ved at være bekymret for jer, da jeg ikke havde set nogen aktivitet fra dig i mange dage.
Shit hvor ville jeg gerne være der hvor I er nu, ville give alt bare for et lille solglimt, for lige pt. er vejre bare gråt i gråt og det bliver møg tidligt mørkt.
Dog vejer den mega søde juletid det dog en anelser op for det triste vejr.
Julehygger for vildt med stearinlys, jule dekorationer af den ene og den anden slags og lys uden for, SÅ hyggeligt. -Bliver trist til januar, når det hele er overstået :-(
Freya forstår stadig ikke det der med pakker, så da moster kom med en KÆMPE pakkekalender i dag, måtte kusinen pakke pakken op for hende :-).
Du skal vide, at du er super MEGET savnet kære Janne.
Pas på jer selv, og glæder mig til at læse meget mere om jeres tur, så skal vi nok forsøge at holde dig opdateret her hjemme fra.

Reply
Louise
12/3/2011

Kære begge 2...
Det var så dejligt at se jer på Skype den anden morgen... Frederikke var godt nok noget betuttet ved tanken om at Gunkel og Tante nu kunne ses i virkeligheden, men det var da det første hun fortalte om i skolen, da hendes lærer spurgte om hendes fødselsdag var startet godt ;o)
Hun synes det var sejt at I havde set hende pakke jeres gave ud, som i øvrigt var et stort hit...
Nu skal der spilles angry birds live for vildt - griner!!!
Vi SAVNER jer, men glæder os over jeres skønne billeder og oplevelser, og tænker at det er så meget federe at I oplever det I har drømt om... Billederne er super, men at være der må være intet mindre end fantastisk...
Glæder mig til at vi kan snakke sammen igen, indtil da - pas på jer selv og hyg jer rigtig meget...
Kærlige knus og masser af krammere
Tulle og hendes mor

ReplyLeave a Reply.