Nu har vi været i Singapore i 3 dage og vi har nået at se en hel del. I dag var vi i Singapore Zoo. Måske et dumt valg på en søndag, og der var også rigtig mange mennesker, men det var en kæmpestor Zoo, så det føltes ikke så slemt hele tiden. Vi skal dog til at vænne os lidt til varmen igen - ca. 30 grader, og det slog os lidt ud i Zoo'en, fordi vi ellers mest har bevæget os rundt i aircondition. Jeg har aldrig været rigtig glad for zoologiske haver, fordi man er i tvivl om, om de dyr der er der, har det så godt som de ville have det i det fri - det er så kunstigt, mange af de dyre-gårde som dyrene befinder sig i, og er ofte slet ikke store og naturlige nok for dem, virker det til. Singapore Zoo var dog en kæmpe park og det virkede som om, at mange af dyrene - især aberne, havde rigtig gode levefaciliteter. Vi nød synet af de mange flotte dyr, dog kan vi begge mærke at det ikke føles rigtigt at kigge på de indespærrede dyr, man ønsker dem langt væk til deres naturlige levesteder. Jeg er dog stadig sikker på at dyrene har det fint og trygt i deres Zoo-hjem, så jeg ikke behøver at have ondt af dem, men vi kortede nu alligevel besøget lidt tidligt af og tog tilbage til centrum og fik Sushi for 2. gang mens vi har været her! Ja ja, jeg prøver rigtig nogle ting her. Uha Birgitte, du ville blive så misundelig, hvis du havde set de fine Sushi-tog vi har spist fra :) Vi har dog også prøvet noget andet asiatiske mad, hvor vi ikke var så heldige - hvordan kan man lave en ret, der smager af hestestald?? Vi skal nok lære hvad der er godt at bestille efterhånden.
Vi har fået købt en Lonley Planet bog over Malaysia og er ved at udtænke en rute gennem landet. Vi bliver 2 dage længere i Singapore og regner så at tage med tog til Mersing og derfra ud til en ø, der hedder Pulau Tioman. Dernæst tager vi videre til Kuala Lumpur og får oplevet en Malaysisk storby. 
Singapore er ellers en rigtig storby. Fint og lækkert metrosystem, kæmpemæssige indkøbscentre, flot og moderne arkitektur, mange gode sightseeing steder, masser og atter masser af mennesker, brede fortove, musik og gadeoptræden. De asiatiske mennesker her er bare supersmarte synes jeg. De er alle, unge som gamle, super slimme og veltrænede og går i rigtig smart tøj -tøjet sidder nok også lidt bedre på deres kroppe end på den gennemsnitlige dansker. Det er nok deres madvaner der gør hele befolkningsgruppen så fitte at se på, det er bare bemærkelsesværdigt når man endelig får en halvtyk asiater af se, så står han virkelig ud fra gruppen.
Det er ikke specielt billigt her i Singapore. Det er nu heller ikke dyrt, men vi er ikke nået til Malaysia og Thailand priser endnu. Vi var inde i en sindsyg forretning i dag, som hedder Adercrombie & Fitch - et amerikansk tøjmærke, hvor butikken nærmest ligner en natklub. 2 fyre med en skjorte hevet op af bukserne i den ene side stod på hver side af døren og gennem indgangen skulle man forbi en ribbet fyr i bar overkrop. Det næste man blev mødt af var en dunst af herreparfume og tordnende høj diskomusik. Tøjet var ret fedt, men stadig lidt dyrt - ihvertfald til vores budget. "desværre" har vi heller ikke plads til noget, så vi kan ikke gå shop-amok, selvom her er mange superfede ting her. 
Vi afsluttede dagen i dag med en tur i bio, vi så Safehouse. Det er nu rigtig rart at slappe helt af med en film i ny og næ :)

Ida
2/12/2012 04:18:36 pm

Så I den svømmende kat fange fisk? Vi var i zoo om aftenen. Det var også en sjov oplevelse. Har I været oppe i hotellet med skibet på toppen?

Reply
mutti
2/13/2012 03:01:47 pm

skønt at høre fra jer igen:-)

Reply
Birgitte
2/18/2012 05:41:23 am

Ahhhh pis altså, havde lige skrevet en lang besked, og så den i biks. Pis!
Nå, men pudsigt du lige nævner mig i forbindelse med sushi, for sjovt nok så har jeg kommenteret et af dine billeder, hvor du er ved at putte sushi i hovedet, fedt du har lært det!! Nu var den ved at gøre det igen, den kan ikke lide jeg bruger enterknappen. Skriver i en køre: sushi smager desværre bare ikke så godt her hjemme. Havde godt hørt at Singapore var dyrt, men super fedt og civiliseret?! Pas godt på hinanden

Reply



Leave a Reply.