Ja, så har vi endelig fået internetforbindelse der virker, så nu kunne jeg få uploadet mine blogge. Klokken er 21 og vi sidder hyggeligt i vores van mens regnen vælter ned og trommer hyggeligt på bilens tag. På trods af at det stort set regner hver dag, er der også meget sol hver dag. På Fraser Island var det faktisk kun den første dag det generede lidt, vi måtte bade i en regnvandssø i regnvejr, men det er varmt alligevel, så det var faktisk bare hyggeligt! Det regner ofte sidst på eftermiddagen og om aftenen, så vi kan sagtens nå at få en masse ud af dagen alligevel. Sidste dag på Fraser Island var kanon, med besøg ved 2 andre flotte regnvandssøer og lækker frokost buffet, og vejret var kanon. Alt i alt var det en perfekt tur vi havde på Fraser Island og vi har nogle rigtig dejlige minder med derfra.
Vi måtte betale for at have bilen stående på en campingplads mens vi var på Fraser Island, og det var lidt træls, men receptionsdamen var rigtig flink og gav os en speciel billig pris for vores 4 overnatninger. Måske det var fordi vi fik myre-pladsen med de kæmpe edderkopper, det skal jeg ikke kunne sige, men hun virkede glad for at vi valgte at blive der!! På trods af de pisseirriterende pissemyrer og endnu en kæmpeedderkop, der var ved at tage livet af Peter, oplevede vi også andre gode dyreoplevelser på campingpladsen. Der levede en Possum der, som næsten virkede tam, og da jeg kaldte den hen til mig på et tidspunkt, kom den hen og ville snakke. Den minder lidt om en kat med museansigt med lidt egern blandet i - men den var virkelig sød!! Træerne på campingpladsen var fyldt med de der papegøjelignende fugle, og 2 gange i døgnet skræppede de helt vildt op i ca. 15 min. Det var lige omkring tusmørke og solopgang - det var p.g.a. at kæmpe - og jeg mener virkelig kæmpe - flokke af store flagermus væltede ind over himlen, og nogle af dem dykkede ind mellem træerne, jeg ved ikke om de jagede fuglene, men det lød sådan! Det så ellers mega fedt ud, når de sådan væltede ind over himlen!
I morgen tidlig tidlig kører vi til Tin Can Bay og prøver om vi er heldige at fodre nogle vilde delfiner. Der er åbentbart en flok, som er vant til at komme ind i bugten og gerne vil fodres af folk, så vi håber de kommer forbi i morgen tidlig.
Dernæst går turen mod Airlie Beach, hvor vi har booket en endagstur til The Whitsundays Islands, hvor vi skal snorkle og se smukke strande.
Mutti
12/13/2011 05:34:56 am

Skønt at høre fra dig igen - var liiiiige ved a blive bekymret:-) Knus Mutti

Reply
Louise
12/13/2011 05:46:28 am

Glad for at høre at alt er ok, håber I får bedre vejr - træls det regner sådan... Kram til jer begge

Reply
hanne
12/14/2011 03:47:05 pm

Hej Janne! Du kunne lave en T.V. udsendelse, når du er hjem kommet til Danmark, den kunne have titlen " DUS MED DYRENE " !!!!!!Dine edderkoppe beretninger er jo de rene gyser-historier....Det er da formildende , at solen er fremme noget tid af dagen hos jer, så heldige er vi jo ikke her... Min højdepunkts oplevelse i går var, at være på julemarked i Den Grå Hal i Christiania. Og så selvfølgelig at se de danske håndboldpiger kvalificere sig til semi-finalen til VM !!! knus fra moster Hanne

Reply
svigerfar
12/16/2011 12:52:31 am

Naa,det var godt at hoere fra jer igen...ventetiden var lige ved at vaere i overkanten... Det er lige som at ryge, man vaenner sig hutigt til jeres blogs, og ups pludselig er der helt stille, og saa bliver man bare nervoes, og gaar rundt og venter spaendt paa at I skriver igen... Din nye lille pet, Possum dyret, betragtes foroevrigt som et skadedyr paa NZ, fordi den er storforbruger af traeer og buske, og derved udrydder den fuglelivet...Du bliver nok noedt til at laere Peter, at han ikke skal vaere bange for edderkopper, inden du bliver slaaet ned af en doer eller deslige...Hvor opholder I jer juleaften, det ville jo vaere super godt, hvis I soerger for at vaere et sted hvor de har go' forbindelse til internettet. Saa kan vi Skype, istedet for at gaa rundt om juletraet...Knus og kram til jer begge fra Svigerfar

Reply



Leave a Reply.