Så klarede det endelig op!

Lige nu sidder vi i vores "autocamper" på en dejlig campinglads lidt nord for Sydney. Peter er igang med at lave nogle kyllingesandwich til os og der er stadig et glimt af solnedgangen i horisonten, som jeg kan skimte ud af bilruden.

Da vi tog fra Sydney i regnvejr og hentede vores "Van" blev vi mødt af vores første budget-besparelse. Selvom bilen ikke var mere end 3 år gammel, lignede den en smadret kasse på mindst 10 år. Helt ren i kanterne var den heller ikke, men den var dog ikke ulækker. Da vi endelig kommer afsted fra bilforhandleren og kører ud på vejen overraskes vi af bilens køreegenskaber - den gynger og hopper og vælter rundt, det er en slæde at køre uden lige og vi dingler rundt på sæderne hver gang vi drejer eller kører over et humpel. Vi vælger at køre mod et område der kaldes Blue Mountains, hvor der skulle være utrolig smukke bjerge af Eukalyptus-træer der gengav en blå farve i en smuk dis - men den eneste dis vi kom til at se var en tæt og tyk tåge som dominerede hele området og indkapslede den utrolige kulde, som fik os til at hoppe i skiundertøjet, straks vi nåede frem til campingpladsen. Der har ikke været meget varmere end 2-3-grader og det var ret koldt at sove den første nat i bilen.

Næste dag måtte vi køre videre fra bjergene uden at have set andet end tåge og regn og ankom i går til denne campingplads der ligger et sted, der hedder Port Stevens. Vi valgte en campingplads der hed noget med Koala, for det lød da lovende. Den virkede meget forladt i det triste, grå regnvejr, men temperaturen var da i det mindste steget betragteligt og vi kunne smide skiundertøjet igen. Vi fik en plads med havudsigt lige ved siden af en koalaskov og badefaciliteterne er super gode.

Vi besluttede i dag efter mange overvejelser at blive en dag mere og indstillede os på en dag med afslapning i bilen i ly for regnen. Da det klarede lidt op sidst på formiddagen tog vi på koalajagt! Efter en masse spejden op i træer spørger en ældre mand os om vi kigger efter koalaer - for han havde lige hørt en på den anden side af hans hus! Han førte os om til stedet og der fik jeg øje på en fin koalabjørn sidde i træet og hvile. Vi kiggede betaget på den i lang tid og nåede at høre den kalde på en mage. Det var fantastisk! Vi gik videre og så en anden koala sidde og sove i toppen af et andet træ og der var vilde papegøjer, Kakaduer og alle mulige andre spændende fugle og der lød som i en tropeskov rundtomkring os - en af fuglene lød som en abe!

Da vi var på vej tilbage vinkede den flinke mand os hen til sig igen - en rigtig sød koala havde sat sig til rette i et træ lige ved hans veranda og vi fik et rigtig godt udsyn til den. Han bød og noget at drikke og vi sad og snakkede med ham og hans kone i en times tid og de gav os en masse gode råd om campinglivet, fricamping og hvad vi skulle se på vej op af kysten. Det er helt utroligt så flinke og hjælpsomme og gæstfrie alle vi har mødt i Australien har været. Her er meget dejligt at være.

Mens vi sad og snakkede med det ældre par, brød solen gennem skyerne og der blev med ét stegende hedt og blå himmel. Det var helt underligt efter så mange dage med gråvejr og regn, men mon ikke vi vænner os til det. Nu regner det ihvertfald ikke mere og dagen i morgen lover også godt vejr.

En helt fantastisk dag i dag!! :)

Swes
11/27/2011

Her har vi også et meget utidigt vejr... I eftermiddag/aften lover de storm med vindstød af orkanstyrke... Lige nu blæser det helt vildt og det regner også kraftigt (klokken er nu 12.40) Dog er det ca 5 -10 grader. I går var jeg ude at gå tur med vufferne og da jeg kom ned til stranden ved sommerhuset, var der slet ikke nogen strand... så højvandet var det at vandet stod næsten helt hen til marken!!! Mutti er til julemarked i Drigstrup med dine puder og havde for lidt siden solgt én pude...
Jeg håber at den dårlige bil holder til jeres tur og at den holder jer sikre... Pas godt på hinanden.
Knus og kram fra Swes.

Reply
mutti
11/27/2011

Hej Janne og Peter.
Jeg er meget overrasket over at i ikke er i sommervejr! Men der er skønt at I er kommet afsted i jeres bumlebus. Og hvor er det fedt at "tilfældige" beslutninger kan føre til heldige oplevelser - bliv ved med det:-)Knus fra Mutti
PS der var ikke meget overskud i Drigstrup til julemarked:-(

Reply
Svigerfar
11/28/2011

Det lyder helt vildt dejligt at I ser så mange forskellige dyr, og så på rekordtid må jeg nok sige...Er du sikker på, at det var en fugl som lød som en abe...hvor stod Peter på det tidspunkt? Jeg ved han kan efterabe et får, så...Ha-ha. Ups, jeg har helt glemt at fortælle Peter, at after at jeg indleverede pladerne på Golfie'n, har han fået vægtafgift tilbage...Kr 670...og der kommer sikkert også lidt forsikringspenge....meen pas på, staten vil ha' Kr. 1100 når pladerne skal på igen, men så er de også helt nye!!! Er du så færdig med at grine...!!
Glæder mig til flere billeder. Mange knus fra Svigerfar

ReplyLeave a Reply.