Vi forlod Byron Bay fredag formiddag og kørte nordpå af kysten mod Surfers Paradise. Vejret var blevet bedre, men det blæste stadig helt vildt, så bølgerne ved stranden var helt vilde. Man skulle tro, at der så var mange surfere ude, men vi så kun en enkelt, som ikke var ude i lang tid. Efter at have slentret lidt rundt kørte vi videre til Brisbane, hvor vi spiste aftensmad. Det virkede som en rigtig hyggelig og flot storby. 
Vi ville jo spare lidt penge og prøve at fricampe den næste uges tid, men lige præcis fra Byron Bay og til langt nord for Brisbane var der ikke et eneste sted. Vi endte med at prøve at køre et godt stykke efter en i campingbogen og ankom kl. 22.00 på en mørk og skummel parkeringsplads. Det lignede et sted, hvor der helt sikkert ville komme en massemorder forbi i løbet af natten, men vi havde ikke rigtig andre muligheder, så vi låste os sikkert inde og lagde os til at sove.
Vi overlevede natten uden problemer og vågnede op til en fin og rar p- plads i en lille by - det så noget anderledes og rart ud i dagslys! Så kørte vi til en nationalpark, Springbrook, hvor man også kunne overnatte. Da vi kom frem var der desværre booket for natten, så vi kørte rundt til de forskellige lookouts, så spektakulære udsigter, flot regnskov, store firben og flotte, meget farverige papegøjer. Nu er vi tilbage i Surfers Paradise og har måtte ty til at betale på en campingplads, men det er nu også rart med toilet og bade-faciliteter, internet og strøm!




Leave a Reply.